Tema is een jong, gedreven en dynamisch vastgoedkantoor dat geleid wordt door Peggy Vermeulen (BIV 500.754) met een jarenlange ervaring in verkoop en verhuur van onroerend goed. ‘Persoonlijke aanpak in een familiale sfeer’ is ons drijfveer! Ik ben uw vertrouwenspartner die u persoonlijk begeleidt bij het verkoop- of verhuurproces van begin tot einde.

Tema Wonen is vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten, dit zowel in het verkavelen van gronden voor woningbouw als voor appartementsgebouwen. Deze realisaties worden gebouwd in samenwerking met bouwonderneming Jimmy Vermeulen bvba.

Indien u zelf over een ruwbouw of winddichte woning beschikt, kunnen wij samen zorgen voor de verdere afwerking van uw droomwoning. We begeleiden u hierbij graag met raad en daad.

Teamwork
Mockup Banner Tema

Daarnaast verkopen wij ook uw bestaande woning en kunnen wij ook de verhuring ervan verzorgen.

Bij de verkoop zorgen wij voor de nodige publiciteit zowel online als in advertentiebladen, het ondertekenen van de compromis, eventueel kunnen wij ook het EPC, de elektrische keuring en alle nodige documenten regelen voor u. Kortom wij maken een volledig verkoopdossier op en begeleiden u stap voor stap.

Bij de verhuring bestaat onze taak erin om een geschikte huurder te vinden volgens uw wensen en zorgen wij dat alle nodige formaliteiten vervuld zijn zoals het opstellen van de huurovereenkomst volgens de nieuwste huurwetgeving, zorgen we dat de huurwaarborg wordt geregeld, de registratie,… (wij kunnen ook zorgen voor het EPC, plaatsbeschrijving, ed…)

Erkend vastgoedmakelaar

Onze taak bestaat er vooral in om een realistische weergave van het pand te geven waardoor mensen met een juiste verwachting de woning bezichtigen. Elk bezoek met rondleiding wordt steeds ondersteund door het deskundig advies van ons kantoor.

Als erkend vastgoedmakelaar leven wij de deontologie strikt na volgens de richtlijnen van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars).

Om professioneel te kunnen werken beschikken wij bijvoorbeeld over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een waarborg voor de derdengelden en een voortdurende bijscholing is zeker voor ons beroep van zeer groot belang.

Biv
Cta Bg

Graag een persoonlijke afspraak?