€ 318.000

Referentie 9100625
Adres Vijfstraten 62 bus 5
9100 Sint-Niklaas
Slaapkamers 2
Garages 1
Bewoonbare opp. 121 m2
EPC D
Bebouwing Dakappartement
Beschikbaar vanaf verlijden akte

Zeer ruim 2-slaapkamerappartement op de 4de verdieping (lift tot 3de verdieping) met 2 ruime terrassen en garage.

Dit appartement is gelegen vlakbij het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van het station, winkels (supermarkt om de hoek), scholen en goede verbinding E17 en E34. Het appartement bevindt zich in een rustig gebouw en op de 4de verdieping kan je genieten van een ver uitzicht en is het uitermate rustig wonen. In 2015 is het appartement binnenin grondig gerenoveerd.

Indeling: lichtrijke inkomhal, grote slaapkamer (15m²), ingerichte badkamer met douche, modern lavabomeubel en toilet en een aansluiting voor de wasmachine, 2de slaapkamer, ruime lichtrijke living (41m²) met een gashaard en een mooi uitzicht op de terrassen vooraan en achteraan. U betreedt het terras achteraan via een groot schuifraam. s Morgens geniet u van de opkomende zon vooraan en 's avonds kan u op het terras achteraan vertoeven in de zon. De ingerichte keuken is afgesloten met een glazen schuifdeur en heeft alle troeven: modern en alle keukentoestellen zijn aanwezig (inductiekookplaat, dampkap, koelkast, inbouwoven, inbouwmicrogolfoven, vaatwasser, gootsteen en veel opbergkasten), via een deur bereikt u het terras vooraan, aansluitend is er een berging met cv-ketel (op aardgas). Achteraan het gebouw bevindt zich de garage. Op alle ramen zijn er automatische rolluiken aanwezig.

Zoekt u een ruim appartement waarin u in alle rust kan genieten en toch de voordelen heeft van de nabije faciliteiten zoals openbaar vervoer en winkels? Contacteer ons dan snel voor een bezoek ter plaatse.

Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Dagvaarding en herstelvordering geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee

Meer informatie?

Laat je gegevens achter & wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.