Verkocht

Referentie 917035
Adres Eeckbergstraat 35
9170 Sint-Gillis-Waas
Slaapkamers 3
Garages 1
Bewoonbare opp. 255 m2
Totale opp. 318 m2
EPC B
Bebouwing Halfopen bebouwing

Instapklare landelijk gelegen halfopen woning met prachtig zicht op de velden. Leuke gezinswoning met z-gericht tuintje en grote garage!

Deze energiezuinige woning is zeer rustig gelegen, nabij kleuter- en lagere school en goede verbinding E34/N49.

De indeling is als volgt: inkomhal met vide, apart toilet en mogelijkheid vestiaire, lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken met alle toestellen (gasfornuis, dampkap, koelkast, oven, vaatwasser), aansluitend ruime wasplaats/berging en ruime inpandige garage met automatische garagepoort.

Op de 1ste verdieping is er een nachthal, 3 slaapkamers, waarvan 1 met aansluitende dressing en een ruime ingerichte badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en lavabomeubel.

De 2de verdieping is te bereiken via een vaste trap en kan mits verdere afwerking dienst doen als extra kamers. Hier bevindt zich tevens de technische ruimte (ventilatiebox, verwarmingsinstallatie).

Buiten kan u heerlijk vertoeven op het z-terras met prachtig uitzicht. De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen, keramische vloertegels, parket in living en slaapkamers, houtkachel in living (gasaansl voorzien), luchtverwarming met aircosysteem! Kortom zeker de moeite om een bezoek in te plannen.


Stedenbouwkundige informatie

Stedenbouwkundige vergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja